Hvem er du?

Jeg heter Hanne Kristiansen og har vokst opp i et lite øyrike, på en øy som heter Vannøya. Jeg flyttet til Tromsø først og fremst for å gå på videregående skole og etter det begynte jeg å studere her. Jeg har en mastergrad i ledelse, innovasjon og marked fra UiT, jeg alltid vært glad i reising så har jeg har studert både i England, Mexico og i USA. Det at jeg har vært mye å reist har nok vært medvirkende i at jeg ikke føler et behov for å bo i en større by enn Tromsø.

Hva jobber du med?

Jeg er konsulent i Manpower her i Tromsø, her jobber jeg med rekruttering og bemanning. Jeg jobber med å levere ulike tjenester til våre kunder, som er andre bedrifter, basert på kundenes behov. Jobben handler i stor grad om å finne riktige folk til ulike stillinger, både av fast og midlertidig karakter. Det kan være at bedrifter trenger omstrukturering i bemanningen som følger av prosesser, arbeidsforhold, arbeidsplasser eller arbeidsmetodikk og da hjelper vi bedriftene med dette. Det vil si at jobben består av mange kundemøter og oppfølging av våre ansatte vi har leid ut kundene våre.

Hvorfor har du valgt å jobbe med rekruttering?

Når jeg søkte jobb så ønsket jeg en jobb der jeg kunne bruke et bredt spekter av det jeg hadde lært i utdanningen min og kompetansen min. Fra tidligere jobber fant jeg ut at jeg ville ha en jobb der jeg kunne stille spørsmål og avdekke behov, for å så hjelpe kunden med dette. Det var også viktig for meg å søke meg til en organisasjon hvor jeg kunne utvikle meg og å få en større faglig tyngde, derfor passet det meg fint å søke meg til en større organisasjon som Manpower. Her i Manpower har jeg mange flinke kollegaer og jeg er sikker på at jeg alltid får kunnskap om den nyeste innenfor forskning og innovasjonene innenfor fagfeltet.  

Tenker du alltid på rekruttering?

Neida, jeg kan fint være med venner uten å tenke på jobb, men samtidig er det en interesse jeg har, samt at jeg interesserer meg for hva som skjer i næringslivet så jeg skrur nok ikke “rekrutteringen” helt av når jeg er ferdig på jobb. Interessen for mennesker er jo en interesse som jeg ikke skrur av. Jeg møter jo folk i alle mulige situasjoner og da kan det være at enkelte ønsker et møte med meg når de hører at jeg jobber med rekruttering, eller at jeg ønsker et møte med de. Jeg får et ganske stort nettverk av denne jobben!

Hvordan er arbeidsmarkedet i Tromsø?

Det er enkelte bransjer i Tromsø som har hatt større vekst, deriblant fiskeri og reiseliv. Når en bransje har vekst så får det på en måte kjedereaksjoner som gjør at andre bransjer også opplever vekst. For eksempel så gjør veksten i fiskeribransjen at andre bedrifter tilknyttet fiskeribransjen også vokser. Nord-Norge har jo hatt ganske sterk vekst i de siste årene! Jeg tror også at når folk ser at det skapes verdier her oppe, så tror de selv at det er mulig å skape verdier her, det skapes en optimisme i landsdelen! vi ser også at mange av de større selskapene oppbemanner kontorene sine på grunn av at det er flere som tiltrekkes Nord-Norge. Jeg er selv optimistisk for næringslivet i Nord-Norge, og vi kan blant annet se på MEOS-undersøkelsene våre at det er generelt mye optimisme i landsdelen.

Hva er spesielt med Nord-Norge?

Egentlig hele pakka, fra natur til alle mulighetene i landsdelen. Det er fantastisk geografi og det er enkel tilgang til naturen. Jeg har vært å reist en del og har oppdaget at folkene her er ganske åpen, det er høyt under taket for de fleste! Folkene har en mer direkte væremåte og tilnærming i kommunikasjonen. For min del var det ikke et alternativ å ikke jobbe i landsdelen. Gjennom arbeidet mitt med HHT-dagen hadde jeg på en måte blitt en forkjemper for at kompetansen i landsdelen skal bli i landsdelen, hvem er da jeg dersom jeg flytter ut av landsdelen etter studiet? Nå har jeg fått verdens beste jobb her i Tromsø, der jeg får være med på å skape muligheter i landsdelen!