Slik ivaretar vi ditt personvern – personvernserklæring

Vår nettstedsadresse er: http://www.karrierenord.no. Vi er et prosjekt gjennom Sparebank1 Nord-Norge og driftes gjennom samfunnsutbyttet. Personopplysningene dine skal bli behandlet på en sikker måte etter Lov om behandling av personopplysninger (personopplysningsloven) og EUs personvernforordning General Data Protection Regulation 2016/679 (GDPR).

Behandlingsansvarlig

Det er Sparebank1 Nord-Norge gjennom prosjektet Karriere Nord som er ansvarlige for å behandle dine personopplysninger. Personvernombud er fra 1. august 2018 Nadia Thraning. E-post: nina.wihuri@snn.no

Hva personopplysninger er og hva vi bruker de til

Vi bruker personopplysninger til:

  • For å levere det siden skal brukes til
  • Spare tid
    • Ved for eksempel automatisk pålogging
  • Kommunikasjon med brukere av nettsiden
    • Dersom du ønsker å kontakte oss gjennom e-post
  • Markedsføring av nettsiden
    • På for eksempel Facebook
  • Produktutvikling og analyser
    • For å gjøre produktet bedre er det nødvendig å analysere det som legges ut
  • Sikkerhet

Personopplysninger behandles kun dersom du har samtykket, eller det er gitt annen adgang etter personopplysningsloven. Personopplysninger må behandles for at nettsiden kan drives til sitt formål.

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er alle opplysninger og vurderinger som kan knyttes til deg som enkeltperson. Vi behandler følgende kategorier av personopplysninger:

  • Identifikasjonsinformasjon som navn
  • Kontaktopplysninger som e-postadresse

Personopplysninger som registreres, deles og utleveres av oss

Personopplysninger du selv registrerer

Vi samler informasjon om personopplysninger du registrerer i nettsiden.

  • Ved at du oppgir personopplysninger i kontaktskjemaet
  • Ved at du registrerer bruker på dette nettstedet, lagres det også personopplysninger som du oppgir i brukerprofilen din

Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Media/bilder

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Deling og utlevering

Dersom vi eventuelt gjenbruker informasjon fra karrierenord.no i sosiale medieplattformer i SNN, skjer dette kun med samtykke i hvert enkelt tilfelle.

Registrerte personopplysninger vil kun bli utlevert til offentlige myndigheter og andre tredjeparter når dette følger av lovbestemt opplysningsplikt eller opplysningsrett.

Dine rettigheter

Innsynsrett

Du har rett til å få informasjon om hvilke personopplysninger vi behandler og hvordan vi behandler dem. Du kan få utlevert personopplysningene vi har om deg ved forespørsel i maskinlesbart format. Ved å sende oss en melding i kontaktskjemaet kan du få tilsendt en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg.

Retting og sletting

Du kan kreve at vi retter eller sletter opplysninger om deg ved forespørsel til kontakt@karrierenord.no.

Hvis du har en konto på dette nettstedet, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Markedsføring

Sosiale medier og behandlingsansvar

For våre sider på sosiale medier, som vår Facebook-side, vil vi kunne ha delt behandlingsansvar med tilbyderen av det sosiale mediet (begrenset til de dataene vi har kontroll over eller tilgang til). For det sosiale mediets bruk av opplysninger om deg oppfordrer vi deg til å lese deres personverninformasjon.

Vi behandler opplysninger om dine aktiviteter på vår side, som at du besøker den, publiserer innhold der (f.eks. tekst, bilder og videoer) og reagerer på vårt eller andres innhold (f.eks. likes og kommentar) til å administrere siden. Det rettslige grunnlaget for vår bruk av opplysninger til dette formålet er vår berettigete interesse i å gjøre tilgjengelig vårt innhold på sosiale medier og å kommunisere med deg.

Vi behandler også aggregerte opplysninger om besøk og aktivitet på våre sider på sosiale medier til statistikk- og analyseformål. Dette er ikke personopplysninger for oss, fordi vi kan ikke knytte dette til enkeltpersoner.

Vi lagrer ikke disse opplysningene selv, men vi har tilgang til dem så lenge vi opprettholder vår side på det sosiale mediet. Du kan når som helst slette opplysninger om deg, f.eks. ved å fjerne innhold eller reaksjoner du har publisert. Merk at dine opplysninger ikke slettes bare ved at du slutter å følge vår side.

Slik bruker vi informasjonskapsler og analyseverktøy

Informasjonskapsler

Nettstedet benytter seg av informasjonskapsler (også kalt cookies). Dette er små biter data som lagres på datamaskinen eller mobiltelefonen din av nettleseren du bruker. En informasjonskapsel tilhører et bestemt nettsted, og kan ikke leses av andre nettsteder. Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for “Husk meg”, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Du kan slette registrerte cookies i nettleseren, hvis du ønsker det.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Innebygd innhold fra andre nettsider vil kunne behandle personopplysninger fra deg, bruke informasjonskapsler, integrere tilleggssporing fra tredjeparter og observere din interaksjon med det integrerte innholdet, herunder å følge interaksjonen din med det integrerte innholdet hvis du har en konto og er innlogget på den nettsiden.